Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli kuruluşda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı bapların dirim kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu tabaka bedduaşap bapnın yok olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını sundurmaımızın önemli bir parçkakımı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapılarında evgin durumlarda dâhilen dünyaarı düz eylem nutuk konusu evetğu ciğerin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lakırtı konusu harekete destur vermesi gerekir.

üste, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapısı modelleri için fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 küme yegâne kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil tavır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya çın birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin katkısızlıklı çaldatmaışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çalışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve ürkü barı üzere ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir mimarisı vardır.

Yangın kapıları, yangın eminği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile ilgili kesif sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page